Αναβολή του γκαλά όπερας

Αναβάλλεται το γκαλά όπερας της Dinara Alieva και του Δημήτρη Πλατανιά που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 3 Μαρτίου.

Η καλλιτέχνις, λόγω του κινδύνου να προκληθούν -εξαιτίας της επικαιρότητας – ταξιδιωτικές δυσχέρειες στις μετακινήσεις από και προς τη Μόσχα, ζήτησε την αναβολή της εκδήλωσης. και την κατανόηση του κοινού.

Η αζέρα υψίφωνος και ο έλληνας βαρύτονος μεσουρανούν εδώ και πολλά χρόνια στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα του κόσμου, ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων τους μεγάλους ρόλους στις όπερες του Βέρντι και του Πουτσίνι και καθηλώνοντας το κοινό με την εκφραστική δύναμη της φωνής τους. Η παρουσία των δύο περιζήτητων λυρικών τραγουδιστών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αναμένεται ως ένα μείζον καλλιτεχνικό γεγονός της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου.


Προσεχείς Συναυλίες

Συμφωνικές Συναυλίες

Τριπλό Μπετόβεν: Βενγκέροφ, Ίσσερλις, Ντόκου

Παρ. 05 Δεκεμβρίου 2025, 20:30

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Συναυλίες Μουσικής Δωματίου

Από την Αυστρία σε έναν Νέο Κόσμο

Δευ. 08 Δεκεμβρίου 2025, 20:30

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Συμφωνικές Συναυλίες

Από την Παναγία των Παρισίων στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Παρ. 12 Δεκεμβρίου 2025, 20:30

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Συναυλίες Μουσικής Δωματίου

Μια βραδιά στη Λιλιπούπολη

Δευ. 15 Δεκεμβρίου 2025, 20:30

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ